MOTOFEST 2018
2018-04-16 09:27 | ORFK-OBB
Sikeres volt a Hungaroringen megtartott Motofest motoros fesztivál.

A Motofest 2018 a hétvégén, az Országos Rendőr - Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és Hungaroring közös szervezésében valósult meg. A rendezvény kapui a Hungaroringen 2018 április 15-én, vasárnap 08.15 órakor nyíltak meg és késő délutánig, 18.00 óráig izgalmas, érdekes programok várták a „vasak” szerelmeseit, és a motorosok családtagjait.

 

A Suzuki-OBB Motofest hivatalos megnyitójára és sajtótájékoztatójára 09.00-kor került sor. Az eseményen beszédet mondott többek között Berzai Zsolt r. alezredes ORFK-OBB főtitkár és Fleischer Jefte, a Suzuki marketing menedzsere.

A napi program nem csupán a megszokott pályamotorozásra biztosított lehetőséget - amely ezen a napon díjmentes volt -, hanem a látogatók a Suzuki motorkereskedő és forgalmazó termékeivel, és egyéb kiegészítő felszerelésekkel is megismerkedhettek.

A MOTOFEST 2018 remek családi élményprogram is volt, hiszen szórakoztató gyermek és családi programok egész sorát nyújtotta. A rendezvényen az érdeklődő motorosok négy különböző vezetéstechnikai pályán tehették próbára képességüket és sajátíthattak el gyakorlati tudást speciálisan képzett trénerek segítségével, valamint bemotorozhatták a versenypályát.

 

A Hungaroring Motoros Akadémia munkatársai az alacsony sebesség melletti manőverezést, valamint a fékezés-kitérés gyakorlati fogásait mutatták be, míg az ORFK rendőrmotorosai a szlalomozás és a kanyarodás elsajátításában segédkeztek.

A Motofest2018 nem csak az élményszerzésről szólt, mert a rendezvény fő üzenete a biztonság volt: a biztonságos közlekedés, a balesetek megelőzése, és egymás kölcsönös tisztelete.

 

További fényképek megtekinthetők a képgalériában!

 

  


  • Szolgálati személygépkocsik...

    A 10 db új rendőri jellegű Skoda Octavia a járőrszolgálat fejlesztését hivatott...  >>

  • Nyári motorozás...

    Az igazi motoros főszezon a nyár, ugyanakkor ekkor történik a legtöbb motoros baleset is. Néhány fontos szabály annak érdekében, hogy a nyári kétkerekűzés valóban...  >>

  • Figyelem! Őzek az...

    Megkezdődött az őzek násza. Ilyenkor fokozott figyelemmel közlekedjünk az...  >>